Met ons eerste dameselftal hebben we een leuk en leerzaam traject doorlopen. Met een jong team zoals deze groep is nog veel winst te behalen op ieder vlak, zo ook op het psychologische vlak! Met de sessies van Pleun hebben wij inzicht gekregen vanuit een heel ander perspectief. Dit heeft ons veel bewuster gemaakt tijdens het hockeyen en de voorbereiding. Met deze ervaring zijn wij als team stabieler geworden en misschien nog belangrijker; nog meer een team!

Hockeyster, 20 jaar

Als trainer wordt je aangetrokken om een team (beter) te laten presteren en daar ontwikkel je in de loop van de tijd een werkwijze voor die bij je past. Ik ben afgelopen seizoen de uitdaging aangegaan met sportpsycholoog Pleun, om als trainer eens in de spiegel te kijken, naar eigen functioneren te kijken en mezelf verder te ontwikkelen. Een zeer leuke ervaring die mijns inziens elke trainer eens aan zou moeten gaan, want we vragen veel van onze spelers maar hoe hoog leggen we de lat bij onszelf. Het heeft mij nieuwe inzichten gebracht waar ik zeker in het vervolg gebruik van ga maken.

Coach, 49 jaar

De eerste selectie van onze voetbalvereniging heeft in het laatste jaar flink wat spelers zien komen en gaan. Het inpassen van nieuwe, vooral jonge spelers, brengt uitdagingen met zich mee. Pleun heeft met haar kennis en vaardigheden, de groep een zet in de juiste richting gegeven en ons geholpen zelf met deze uitdagingen om te gaan.

Voetballer, 28 jaar

Na een 10 delige sessie met Pleun ben ik ervan overtuigd dat sportpsychologie bijdraagt aan het leveren van een betere prestatie. Pleun heeft me verschillende handvatten gegeven zodat ik me beter kan focussen op wat echt belangrijk is op de tennisbaan. Een aanrader voor elke sporter!

Tennisser, 26 jaar